Hvad er Zoos.dk?

Den oprindelige ide til Zoos.dk til blev skabt i sommeren 2005, da jeg havde set 35 forskellige zoos. Jeg ville skabe et sted hvor zoooplevelser kunne udveksles mellem alle de danske zoo-entusiaster.
Jeg startede ydmygt med en lille hjemmeside i september 2005, men fandt snart designet og alt andet totalt utilstrækligt. I september 2006 åbnede jeg så min næste hjemmeside, som fik langt større succes. Der kom ikke mange besøgende indtil ZooCentral satte link til mig fra deres side, og så begyndte besøgstallet bare at stige.

Tak til
Rasmus Juel Ditlefsen
Mike Dalgaard Jensen
Frederik Schütt

Alle billeder på Zoos.dk er taget UDELUKKENDE til brug på denne side, medmindre en særlig tiladelse er givet. Det er derfor forbudt at kopiere og bruge billeder uden tilladelse.


Profiler

Kåre Jensen
Kåre Jensen21 årig Københavnerknægt og idemand/ejer/webredaktør af Zoos.dk. Jeg har altid været fascineret af dyreverdenen, og ligeså meget af de zoologiske haver. Jeg mener, at de udgør en uvurdelig kraft inden for uddannelse, forskning og bevarelsen af mange af de truede dyrearter som eksisterer i dag. Jeg finder pattedyr mest spændene, men finder enorm glæde i både at betragte og arbejde med alle slags dyr. Jeg har set 103 forskellige zoos, dyreparker, akvarier og terrarier fordelt rundt i 11 lande.

Ud over mit arbejde på Zoos.dk er jeg også gæsteskribent på NordicZoos.dk
Desuden er jeg aktivt medlem af zoo-entusiasternes forum ZooChat

Zoos set: 103