Links

Foresl? link

LøvfrøerHer er en samling forskellige zoo- og dyrerelaterede links. Disse sider kan være nyttige til både at finde zoologiske haver og dyr i hele verden, samt finde info om alt fra det at være dyrepasser, til arkitektoniske highlights i zooverdenen.

Desuden kan du på Zoos.dk også finde links vedrørende naturbevarelse
 
  1) ZooLex  (popularitet: 6%)
Zoolex er en oversigt over de bedste dyreanlæg i verden. Det er en rigtig god side, og den står i forbindelse til WAZA.
  2) Good Zoos  (popularitet: 5%)
Denne side er en guide til en stor del zoos i hele verden. Her kan man læse informationer og anmeldelser.
  3) NordicZoos.dk  (popularitet: 5%)
Portalen NordicZoos giver blandt andet en glimrende oversigt over zooer i Danmark, Norge og Sverige. Her kan du også læse artikler og tage på virtuel fotosafari i skiftende danske zooer.
  4) Zoos Worldwide  (popularitet: 5%)
Zoos Worldwide er en tysk hjemmeside på engelsk. Her kan man slå stort set alle zoos i verden op.
  5) Zoo and Aquarium Visitor  (popularitet: 4%)
Denne side er nærmest en encyklopædi om at være besøgende i en zoo. Den er baseret i Nordamerika, så her er mest info om zoos i den del af verden, men her findes også blogs, masser af nyheder og tips til de bedste oplevelser i zoos og akvarier.
  6) Euro Zoo Portal Ring  (popularitet: 3%)
En nyttig side som sender dig videre til de forskellige portaler i Europa som har information om zoos i forskellige lande. Består af fem portaler som til sammen dækker 12 europæiske lande.
  7) Zoo-Infos.de  (popularitet: 3%)
Meget nyttig tysk portal der giver et overblik over alle zoos beliggende i Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig. Også oversat til engelsk.
  8) ISIS  (popularitet: 3%)
International Species Information System er zooerverdenens redskab til at holde rede i hvilke dyr der findes i hvilke zoos. En meget nyttig side.
  9) Zootierliste  (popularitet: 3%)
Zootierliste er en genial hjemmeside bygget af europæiske zoo-entusiaster. Her findes en database over alle de dyr der kan ses i europæiske zoos og hvor de kan ses. Siden er primært tysk men også oversat til engelsk.