Links

Foresl? link

LøvfrøerHer er en samling forskellige zoo- og dyrerelaterede links. Disse sider kan være nyttige til både at finde zoologiske haver og dyr i hele verden, samt finde info om alt fra det at være dyrepasser, til arkitektoniske highlights i zooverdenen.

Desuden kan du på Zoos.dk også finde links vedrørende naturbevarelse
 
  1) The Rhino Resource Centre  (popularitet: 5%)
Masser af information on de fem næsehorns arter. Stor samling af billeder af næsehorn og et næsehorns-forum.
  2) Elephant News  (popularitet: 5%)
Side med stort set alt hvad der er værd at vide om elefanter. Få det seneste nye omkring elefanter og kig i elefant databasen, hvor du kan se profiler af elefanter i zoos og cirkus fra hele verden.
  3) Mammal’s Planet  (popularitet: 4%)
Utrolig omfattende side på engelsk og fransk, som giver et fantastisk overblik over hvilke pattedyr (arter og underarter) der findes på vores planet. Søg dyr efter kategorier som navn, slægtskab eller udbredelse.
  4) verdens-dyr.dk  (popularitet: 3%)
Verdens-dyr.dk er en dansk side, hovedsagligt beregnet til skoleelever. Er er masser af lange og gode artikler. Desværre skal man købe abonnement for at se hele sidens indhold.
  5) ARKive  (popularitet: 3%)
ARKive er en side med masser af info om både dyre- og plantearter. Her er gode og informative artikler, samt mange billeder og videofilm.
  6) Animal Diversity Web  (popularitet: 3%)
Denne side er meget professionel, og giver et glimrende overblik over de fleste af de mange dyrearter og underarter der findes på vores planet.
  7) Avibase  (popularitet: 3%)
En fantastisk oversigt over stort set alle verdens fuglearter. Her kan man se hvilke fugle som lever hvor, og hvad deres navne er på forskellige sprog (inkl. dansk). Siden er lavet af Bird Studies Canada.
  8) danske-dyr.dk  (popularitet: 3%)
Danske-dyr.dk er en dansk side, hovedsagligt beregnet til skoleelever. Er er masser af lange og gode artikler. Desværre skal man købe abonnement for at se hele sidens indhold.
  9) National Geographic Animals  (popularitet: 3%)
National Geographic's hjemmeside med info og masser af media med en lang række dyr.